Gucci Zonnebril

Geschiedenis Gucci

In 1921 is Gucci ontstaan. Guccio Gucci was de man die in 1921 een lederzaak opende in Florence. Hij combineerde zijn werk met Engelse en Italiaanse invloeden en werkte samen aan zijn producten met lokale Toscaanse ambachtslieden. In de jaren dertig begon het merk Gucci steeds groter te worden, niet alleen onder de Italianen maar ook over de hele wereld. Gucci verkocht het meest aan paardenrijders. Waaronder veel aristocraten. Gucci ontwierp daarom zijn welbekende Horsebit icoon. Dit wordt nog altijd gebruikt in Gucci kleding, denk maar aan de tassen met dit printje. Later komen er steeds meer producten bij, zoals de Gucci zonnebril!

Gucci zonnebril.

Net als andere producten van Gucci, staat ook de Gucci zonnebril voor echte luxe en uitstraling. De reden waarom veel Amerikaanse en niet Amerikaanse sterren Gucci zonnebrillen dragen. Maar Gucci is niet alleen toegankelijk voor mensen met geld. Ben je echt op zoek naar een Gucci zonnebril? Dan is er altijd wel een mooi exemplaar te vinden. Je moet er zeker meer voor betalen dan een zonnebril van een andere winkel, maar je hebt dan ook wel echte kwaliteit! De Gucci zonnebrillen worden niet allemaal van het zelfde materiaal gemaakt. Er zit verschil in. Ook zijn er veel verschillende soorten zonnebrillen. Hieronder zie je een klein overzicht:

  • Aviator
  • Oversize
  • Square&Rectangular
  • Gucci eyeweb
  • Acetate
  • Roud&Oval
  • Metal

Gucci zonnebril voor iedereen!

Niet alleen voor vrouwen zijn er Gucci zonnebrillen, ook voor mannen is er een groot aanbod. Natuurlijk heeft Gucci ook de welbekende piloten bril voor mannen. Je vindt deze Gucci zonnebril in veel verschillende kleuren. Ook heeft Gucci veel verschillende glazen. Je hebt bijvoorbeeld groen, roze of zwarte glazen. Ook een leuke zonnebril voor mannen is de Nerd zonnebril van Gucci. Zonnebrillentotaal heeft een groot aanbod van Gucci zonnebrillen, neem snel een kijkje in onze webshop!