Ray-Ban Zonnebril

Ray-Ban zonnebril geschiedenis.

Al sinds begin de jaren ’30 is de Ray-Ban zonnebril in de wereld. Het merk, wat misschien wel het meeste bekende en grootste zonnebril merk is, is ontstaan in Amerika. Tegenwoordig wordt de rayban zonnebril niet alleen in Amerika gedragen, maar over heel de wereld. Het meest bekende model van de Ray-Ban zonnebrillen, is de pilotenbril. De pilotenbril, ook wel de Aviator genoemd, werd toen door veel Hollywoodsterren gedragen, maar nu nog steeds. Denk aan Tom Cruise, de Blues Brothers en Madonna. Niet allen de Aviator is een bekend model van de Ray-Ban zonnebrillen collectie geworden, maar ook de Ray-Ban Wayfarer is beroemd. Tegenwoordig is Ray-Ban bezig om de Wayfarer opnieuw de wereld in te brengen. De Wayfarer zit weer in de collectie en is verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Ray-Ban zonnebril monturen.

Een Ray-Ban zonnebril is trendy en van hoge kwaliteit. De meeste rayban zonnebrillen kunnen op sterkte worden gemaakt en ze bieden altijd bescherming tegen de zon. Naast de Aviator zijn er no meer populaire merken die Ray-Ban heeft gemaakt:

  • Clubmaster
  • Jackie Ohh
  • Wayfarer
  • Cats
  • Caravan
  • Warrior
  • Ray Ban Craft

Rayban zonnebril

Naast de vele modellen die Ray-ban aanbiedt, heb je ook veel keuze in de monturen. Voor mannen als vrouwen zijn er mooie Ray-ban zonnebrillen te koop. Ray-ban heeft diverse vormen, zoals rond en recht. En daartussen in natuurlijk. Er zijn echte ronde brillen, dan moet je denken aan de brilletjes die ze in de hippie-tijd droegen. Maar er zijn ook stoere, strakke zonnebrillen voor mannen. Ideaal voor als je sportief bent. De half ronde rayban zonnebrillen zijn er voor vrouwen. Deze zijn elegant en stralen luxe uit. De vrouwenzonnebrillen van Ray-ban zijn er in veel kleuren.