Witte zonnebril

Kan een witte zonnebril?

Ja zeker! Een witte zonnebril is wel gewaagd, maar het kan. Zowel voor vrouwen als voor mannen kan het, maar je moet wel je outfit er op aanpassen. De meeste mannen doen het niet, omdat het te veel opvalt. Een zwarte zonnebril is natuurlijk veilig en je kunt er altijd mee wegkomen. Daarbij hoef je minder goed te letten op het montuur. Een zwarte zonnebril valt minder op een witte zonnebril valt wel op. Het is daarom juist belangrijk dat je een goedpassend montuur uitzoekt, wat past bij jouw gezicht. Want een wit montuur valt op en het zal je geen camouflage bieden.

Waar draag je een witte zonnebril?

Natuurlijk kun je een witte zonnebril op het strand dragen. Verder doet de witte zonnebril het ook goed op feesten en zeker op themafeestjes. De witte zonnebril is ontstaat in de jaren 50 en 60. Heb je dus een feestje of ben je op zoek naar een carnavals outfit? Dan maakt een witte zonnebril het helemaal af. Verder kun jij een witte zonnebril altijd dragen als je wilt, alleen in de winter is het wel erg wit. Het is dan minder gepast om een witte zonnebril te dragen, zeker op een dag met sneeuw. Het wit steekt dan erg af en het pas over het algemeen ook niet bij de kleding die je in de winter draagt. Een witte broek is wel degelijk voor in de zomer of in de lente en niet voor in de winter.

Welke witte zonnebril?

Ben je ervan overtuigd om daadwerkelijk een witte zonnebril te kopen? Kijk dan eerst goed naar de vorm van je hoofd. Want als je een witte zonnebril koopt, moet je wel goed opletten of het montuur bij je hoofd past. Als je een rond gezicht hebt, dan kun je het beste hoekie brillenglazen nemen en als je een vierkant gezicht hebt, neem dan een ronde bril. Verder is het geheel aan jou welke keuze je maakt bij het kopen van een witte zonnebril.